Problemes matemàtics - Més informació

Idiomes disponibles:

  

DOMINAR ELS PROBLEMES MATEMÀTICS

Sèrie de quaderns - 1r a 6è de primària i ESO

Per poder dominar els problemes matemàtics, cal entendre’ls. Però el 70% dels nostres estudiants no els comprenen bé.

La majoria dels quaderns es limiten a plantejar problemes sense explicar el procés mental necessari per resoldre’ls, com a molt demanen que es recullin les dades i es faci un dibuix. Aquest quadern és diferent: ensenya a pensar posant l’èmfasi en el procés mental. Ensenya a l’alumnat a identificar les relacions existents entre les dades i deduir l’operació a fer.

La sèrie Dominar els problemes matemàtics està formada per 8 quaderns, que donen resposta a tot l’espectre de problemes matemàtics que apareixen des de 1r de primària fins als primers cicles de l’ESO. Des de problemes senzills de suma-resta d’una operació, fins a problemes que inclouen percentatges, àrees, volums, fraccions, SMD, etc.

NOVA EDICIÓ

Si bé és cert que aquest material ja existia, hem elaborat una segona edició simplificada i millorada, a partir de l’experiència obtinguda de la primera.

Confiem plenament en la utilitat i l’eficàcia d’aquests quaderns com a material de suport per al professorat a l’aula. A més a més, oferim una gran quantitat de recursos formatius complementaris per ajudar al docent en la seva tasca educativa.

Pots descarregar-te mostres i assistir a formacions online per tal de conèixer en profunditat aquest magnífic material i obtenir-ne el màxim benefici. Trobaràs els enllaços a la part final d’aquesta pàgina.

PROMOCIÓ DE LLANÇAMENT (Curs 2017-18)

Si el teu centre ha decidit utilitzar aquests materials el proper curs, aprofiteu l’oferta de llançament per a centres educatius i obteniu un 40% de descompte reservant els vostres quaderns abans del 30 de juny (promoció exclusiva per a centres educatius, reservant 20 exemplars o més).

DESCARREGA UNA MOSTRA EN PDF

Pots descarregar-te una mostra dels quaderns Dominar els problemes matemàtics en PDF, de manera gratuïta.

ASSISTEIX A UNA FORMACIÓ ONLINE

Oferim un gran varietat de formacions online per explicar-te la metodologia. Consulta el nostre calendari.

RESERVA ELS TEUS QUADERNS

Fes la teva reserva abans del 30 de juny i gaudeix d’un 40% de descompte i l’enviament gratuït per adquirir 20 exemplars del mateix títol. A partir de l’1 de juliol, el descompte serà del 25%. Pots reservar-los ara i rebre’ls al setembre.