CONFERÈNCIES » Bona ortografia sense esforç

Bona ortografia sense esforç

Reduir les faltes d'ortografia del nostre alumnat fins a un 80%

Públic al qual va dirigit:

Docents de primària i/o secundària.

Objectius de la conferència/formació:

En aquesta conferència s’ofereixen les eines per entendre perquè alguns alumnes escriuen bé mentre que d’altres continuen amb problemes ortogràfics any rere any. S’ensenya una metodologia que, aplicada durant tres mesos dins de l’aula, porta a l’alumnat a reduir les seves faltes ortogràfiques exponencialment. A més, gràcies a aquesta metodologia, qualsevol treball ortogràfic posterior serà útil per a tot l’alumnat.

Es tracta d’una xerrada-formació basada en les aportacions de la psicologia, en especial de la programació neurolingüística (PNL) i explicita els gests mentals que porten a escriure amb correcció i com ensenyar-los a tot l’alumnat.

Es descriu, amb claredat i senzillesa, el procés mental de les persones que escriuen bé, que es basa essencialment en la memòria visual, i com es pot ensenyar a qualsevol alumne gràcies a un procés concret i pràctic que consta de vuit passos estructurats de forma lògica.

La conferència permet als docents entendre com educar en aquest procés en un període de tres-quatre mesos i, un cop acabat, saber què fer per tal que l’alumne continuï millorant. Es tracta, doncs, d’una conferència/formació molt pràctica en la que, un cop finalitzada, es compta amb la seguretat necessària per començar a ensenyar ortografia amb un mètode completament nou i eficaç.

Aquest nou mètode s’aplica en varis idiomes: castellà, euskera, anglès, francès, català, gallec, etc.; ja que no es basa en aprendre una sèrie de normes, sinó en potenciar la memòria visual aplicada a l’ortografia. Desgraciadament, aquest mètode encara no és efectiu per alumnes amb greus trastorns de dislèxia.

Necessitats tècniques:

Ordinador vinculat a un projector per mostrar una presentació.

Internet no és imprescindible però pot ser d’utilitat.

Metodologia i duració:

La sessió és fonamentalment pràctica i s’observa pas a pas què es pot realitzar dins de l’aula, per a què, i com dur-ho a terme.

La duració òptima oscil·la entre hora i mitja i tres hores.

PREU: 100 € *

* Més el transport i les dietes si fos necessari (consultar)

Totes les sessions es facturen a nom de Boira Editorial, Formació i Serveis S.L. i s’abonen mitjançant una transferència per facilitar la transferència fiscal en relació a Hisenda.

IMPARTEIX: JÚLIA SALAT

Júlia Salat és Llicenciada en Matemàtiques, premi extraordinari del seu curs, i Màster en Psicopedagogia. Al mateix temps, compta amb un curs en formació en pedagogia Waldorf i el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP). Actualment, està cursant el doctorat en el programa “Educació, societat i qualitat de vida” de la Universitat de Lleida, en la disciplina de didàctica de les matemàtiques. Al mateix temps, és professora de ioga per a infants en un centre especialitzat i en escoles de la ciutat de Lleida.

En el món educatiu, ha exercit de mestra en diferents nivells, especialment en secundària i batxillerat, sempre en l’àmbit matemàtic. En el Grau d’Educació Primària de la Universitat de Lleida, docent des del 2010, ha impartit les assignatures de “Numeració, càlcul i mesura” i “Tractament de la informació, atzar i probabilitat”. Ha estat també membre del tribunal de les PAAU i professora de matemàtiques del programa “Suma’t” adreçat a joves de 18 a 25 anys que no han obtingut el graduat escolar.

A més de cursar nombroses formacions vinculades amb l’educació i la recerca educativa, ha impartit vàries conferències com “Els jocs matemàtics com a mitjà d’inclusió a l’escola” o “Prevenció de l’estrès a través del Ioga”.

CONTRACTACIÓ:

Per contractar una conferència, pots enviar un correu electrònic a info@boiraeditorial.com, o omplir el següent formulari:

....................

El teu nom: *

El teu correu electrònic: *

Pertanys a alguna escola o centre educatiu?:

El teu missatge: *

Accepto la política de privacitat (Veure política de privacitat)