CATÀLEG » Transformar a los hombres

TRANSFORMAR A LOS HOMBRES

Un reto social

Disponible en descàrrega gratuïta (PDF)

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Castellà

Aquest llibre no està disponible en paper, però pots descarregar-lo gratuïtament en PDF

SOBRE EL LLIBRE:

 

Des d'una visió feminista, solidària i transformadora de la realitat no podem acceptar que les diferències biològiques es converteixin en desigualtats socials i culturals. Tenim l'obligació de lluitar per evitar que les simples diferències anatòmiques, com la presència o absència de penis, siguin causa d'injustícia. Per tant, és imprescindible transformar la nostra realitat social actual i reconstruir-perquè qualsevol persona, al marge dels seus genitals, pugui ser autènticament lliure.

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal.

Professionalment és empresari, conferenciant i formador. També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d'autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.cat