CATÀLEG » Recursos educativos prácticos con PNL

RECURSOS EDUCATIVOS PRÁCTICOS CON PNL

Para primaria y secundaria

Disponible en descàrrega gratuïta (PDF)

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Castellà

Aquest llibre no està disponible en paper, però pots descarregar-lo gratuïtament en PDF

SOBRE EL LLIBRE:

 

Aquest quadern ofereix estratègies pràctiques per millorar la práctica docent quotidiana. Explica, de forma senzilla i pràctica, com incorporar petits canvis en el nostre ensenyament diària a l'aula per obtenir millors resultats.

La Programació Neurolingüística (PNL) és una branca aplicada de la psicologia que busca explicar quines estratègies mentals segueixen les persones que tenen èxit de manera que aquestes pautes mentals puguin ensenyar-se fàcilment. La PNL no està interessada en explicar els fracassos, sinó en descriure, esmicolar i reproduir les conductes que porten a l'èxit.

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró és mestre, amb cinc especialitats diferentes reconegudes, així com psicopedagog, llicenciat en humanitats i expert en programació neurolingüística, a més de diplomat en direcció i organització d'empreses.

Ha exercit com a docent durant 25 anys en tots els nivells educatius i ha participat en nombrosos projectes d'innovació educativa. Els seus enfocaments sempre són senzills, pràctics i innovadors.

Participa habitualment en programes d'educació com, per exemple, "L'ofici d'Educar" de Catalunya Ràdio, on té la secció "Educar per a la felicitat". Més informació a danielgabarro.cat