CATÀLEG » Lideratge conscient

Idiomes disponibles:

  

LIDERATGE CONSCIENT

Claus per obtenir el millor de les persones

PVP: 9,95 €

Autor: Daniel Gabarró

ISBN: 978-84-15218-86-9

Idioma: Català

Aquest llibre està disponible en ebook (ePub i PDF) al web valorsempresarials.com

SOBRE EL LLIBRE:

 

Quan l'exterior no determini la meva conducta, seré un líder confiable. El llibre Lideratge conscient t'ensenya a aconseguir-ho. Aprendràs a potenciar el millor de les persones, a fer-les conscients del diamant que duen dins i despertar el seu autocompromís.

Lideratge conscient és un llibre breu, que va al gra, amb gran quantitat de consells i informacions pràctiques. Sintetitza els continguts que imparteix Daniel Gabarró en els seus cursos d'empresa i ofereix eines concretes, útils i pràctiques per liderar empreses i qualsevol equip: famílies, claustres, personal sanitari, sindicats, grups esportius, associacions...

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró és diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en humanitats i expert en PNL (programació neurolingüística).

Actualment exerceix d’empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador. Especialitzat en temes d’espiritualitat i consciència, tant a nivell individual, com per empreses i d’altres organitzacions. Té diversos llibres i materials publicats. Participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, L’ofici de viure i L’ofici d’educar de Catalunya Ràdio.

Més informació a danielgabarro.cat

IDIOMES DISPONIBLES:

Lideratge conscient està disponible en els idiomes següents:

» Espanyol