CATÀLEG » Escapar del laberinto

ESCAPAR DEL LABERINTO

Cómo crecer interiormente de forma equilibrada

Disponible en descàrrega gratuïta (PDF)

Autor: Daniel Gabarró i Jordi Sapés

Idioma: Castellà

Aquest llibre no està disponible en paper, però pots descarregar-lo gratuïtament en PDF

SOBRE EL LLIBRE:

Sovint, la vida sembla un laberint: volem progressar professionalment però això ens treu temps per estar amb la família; pretenem estar tranquils i cada vegada ens omplim de més obligacions; desitgem que hi hagi pau però ens veiem obligats a lluitar contra la injustícia. En definitiva, volem viure amb més consciència, amb més llibertat i no acabem de trobar la manera de fer-ho. L'horitzó que se'ns presenta està ple de dificultats i no encertem a descobrir el camí adequat.

Això és el que ens ha mogut a escriure aquest llibre: divulgar la línia de treball interior que Antonio Blay va presentar fa uns anys i que nosaltres hem seguit i experimentat com una cosa útil i eficaç per respondre a la demanda interior de realitat i sentit que experimenten moltes persones.

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal.

Professionalment és empresari, conferenciant i formador. També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d'autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.cat