CATÀLEG » Empresa i espiritualitat

Idiomes disponibles:

  

EMPRESA I ESPIRITUALITAT

Preguntes pràctiques per entendre la seva relació

PVP: 9,95 €

Autor: Daniel Gabarró

ISBN: 978-84-15218-88-3

Idioma: Català

Aquest llibre està disponible en ebook (ePub i PDF) al web valorsempresarials.com

SOBRE EL LLIBRE:

 

L'espiritualitat és el camí que ens porta a descobrir la nostra essència. La vida laboral no pot estar al marge d'aquest descobriment, perquè l'empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior d'autoconeixement.

L'autor és sherpa espiritual i empresari. Dirigeix la seva empresa amb criteris que inclouen una visió espiritual i, en fer-ho, l'èxit es converteix en inevitable. A Empresa i espiritualitat, Daniel Gabarró reflexiona sobre la seva experiència empresarial i sobre el vincle entre l'empresa i l'espiritualitat tot oferint orientacions útils.

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró és diplomat en direcció i organització d’empreses, mestre en cinc especialitats diferents, psicopedagog, llicenciat en humanitats i expert en PNL (programació neurolingüística).

Actualment exerceix d’empresari, com a mestre de vida, conferenciant i formador. Especialitzat en temes d’espiritualitat i consciència, tant a nivell individual, com per empreses i d’altres organitzacions. Té diversos llibres i materials publicats. Participa habitualment en diversos mitjans de comunicació com, per exemple, L’ofici de viure i L’ofici d’educar de Catalunya Ràdio.

Més informació a danielgabarro.cat

IDIOMES DISPONIBLES:

Empresa i espiritualitat està disponible en els idiomes següents:

» Espanyol