CATÀLEG » Dominar l'ortografia: el secret per ensenyar ortografia

Idiomes disponibles:

  

DOMINAR L'ORTOGRAFIA:

El secret per ensenyar ortografia

Disponible en descàrrega gratuïta (PDF)

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Català

Aquest llibre no està disponible en paper, però pots descarregar-lo gratuïtament en PDF

SOBRE EL LLIBRE:

Aquest breu llibre explica com cal ensenyar l’ortografia, sigui a classe o a casa, per reduir fins a un 80 % les faltes ortogràfiques del nostre alumnat.

Aquesta proposta és totalment innovadora. Va néixer de la pràctica a les meves classes després de formar-me en una branca aplicada de la psicologia: la programació neurolingüística o PNL. En conèixer la PNL, em vaig adonar del seu immens potencial. Era evident que, si s’aplicava de manera conscient a l’escola, els resultats acadèmics podien millorar extraordinàriament sense gaire esforç. No obstant això, les aplicacions que en aquell moment existien en temes didàctics eren molt poques, massa generals i poc concretes. Com a mestre, era conscient que necessitava crear aplicacions de la PNL que fossin totalment pràctiques i fàcilment comprensibles: necessitava crear un mètode amb passos i exercicis concrets.

Vaig decidir començar creant aplicacions per a l’àrea de llengua i, en concret, per a l’apartat d’ortografia, ja que vaig constatar moltes dificultats de l’alumnat en aquesta habilitat. Així que em vaig dedicar a això amb afany fins a donar forma a una metodologia senzilla, però sistemàtica i fàcilment explicable a altres docents. En aplicar aquesta innovadora metodologia, els resultats van ser espectaculars: reduccions de faltes ortogràfiques entre un 50 % i un 80 % en la quasi totalitat del meu alumnat.

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró és mestre, amb cinc especialitats diferentes reconegudes, així com psicopedagog, llicenciat en humanitats i expert en programació neurolingüística, a més de diplomat en direcció i organització d'empreses.

Ha exercit com a docent durant 25 anys en tots els nivells educatius i ha participat en nombrosos projectes d'innovació educativa. Els seus enfocaments sempre són senzills, pràctics i innovadors.

Participa habitualment en programes d'educació com, per exemple, "L'ofici d'Educar" de Catalunya Ràdio, on té la secció "Educar per a la felicitat". Més informació a danielgabarro.cat

IDIOMES DISPONIBLES:

Aquest llibre està disponible en els idiomes següents:

» Espanyol