CATÀLEG » El cielo del arco iris

EL CIELO DEL ARCO IRIS

Sexualidades minoritarias y espiritualidad

Disponible en descàrrega gratuïta (PDF)

Autor: Daniel Gabarró

Idioma: Castellà

Aquest llibre no està disponible en paper, però pots descarregar-lo gratuïtament en PDF

SOBRE EL LLIBRE:

 

"Oponerse al apartheid era una cuestión de justicia. Oponerse a la discriminación de las mujeres es una cuestión de justicia. Oponerse a la discriminación basada en la orientación sexual es una cuestión de justicia. Es también una cuestión de amor. Todo ser humano es precioso. A todas y todos se nos debe permitir amar al otro con dignidad".

Desmond Tutu. Arquebisbe sud-africà i premi Nobel de la Pau

SOBRE L'AUTOR:

Daniel Gabarró busca inspirar, acompanyar i transformar positivament la vida de persones, empreses i organitzacions.

En Daniel es dedica a il·luminar la realitat, a crear mapes per arribar a viure en plenitud, lliures i feliços. Imparteix cursos i seminaris en la línia d’Antoni Blay, Anthony de Mello i Gerardo Schmedling, però partint sempre de la pròpia vivència personal.

Professionalment és empresari, conferenciant i formador. També és mestre (amb cinc especialitats diferents reconegudes), psicopedagog, llicenciat en humanitats, expert en PNL (programació neurolingüística) i diplomat en direcció i organització d’empreses. També és ex-professor de la Universitat Ramon Llull i de la Universitat de Lleida.

Habitualment col·labora amb diversos mitjans de comunicació com, per exemple, “L’ofici d’educar” i “L’ofici de viure” de Catalunya Ràdio, on ofereix eines d'autoconeixement per viure amb major consciència. Més informació a danielgabarro.cat